Dags att komma tillbaka till gamla rutiner.

Hej på er jag är tillbaka. Jag har haft ett långt härligt jullov som faktiskt inte är slut. Allvaret börjar på fredag. Dock så börjar jag idag med att komma tillbaka till mina vanliga rutiner. Sluta att gå o småäta godis och kakor. Jag börjar lite försiktigt med att ta bort det under dagen . Kan fortfarande ta lite på kvällen om jag blir sugen. Så det blir att äta mycket frukt och nötter. Har tagit på mitt nya fitarmband så nu blir det 10000steg igen. Ja jag kommer lägga till lite nya tankar och saker att göra. Börja ta meditation på allvar och även min sömn måste bli bättre. Jag är nöjd med min kost och vikt så nu blir det här året mycket fokus på mina tankar. Jag vill satsa ännu mer på mina sociala kanaler och bli bättre på att ta bilder. Ja så några direkta löften ska jag inte ge utan mer riktlinjer. Lev och va tacksam för det du har. Lite som foodpharmacy säger om maten. Ta inte bort utan lägg till. Jag är nöjd med mig själv men vill lägga till några saker så jag blir mer nöjd. Hur tänker ni ?

Så börja med att skriva upp vad för kvinna du vill vara sen gör du riktlinjer för att komma dit.
Den här boken ska jag använda för att uppnå mina mål eller tankar.

Okej då är vi igång igen och det känns roligt.
Ha en fin dag 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *