En ny att följa

Hej på er , ja igår var ingen bra dag men det var ju igår. Så den stänger vi för vi kan ändå inte göra något åt den. I dag tar vi nya tag. Ni som har följt mig vet att jag tar mina middagstips från foodpharmacy men jag är klar nu. Jag har gått igenom alla deras middagstips så nu har jag letat efter någon ny att få middagstips av. Dock så kommer jag fortsätta med foodpharmacy för dom lägger hela tiden upp nya goda recept men jag har hittat en ny som jag ska börja följa. Nillas Kitchen . Så det ska bli spännande. Jag får bara hoppas att jag hittar recepten som vi ska äta fram till jul.
Ja då är det inte många dagar kvar till en lång och härlig julledighet tar vid. Ska bli så skönt. Ja jag hade tänkt visa er en bild på min hyacint för den har totalt kollapsad, precis som jag väntade mig att den skulle göra. Synd för jag ville ha den till jul. Dock så kan jag av en konstig anledning inte lägga upp bilden. Så då går jag och kokar en kopp te och slutar här med att önska er en bra dag.
😂😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *