Mina tankar

Hej på er , ja då kom det som jag väntat på. En kallelse till tandläkaren men jag tänker flytta fram tiden. Har jag nu satt mig själv i karantän i så lång tid kan jag vänta lite till. Dock så vet jag att jag behöver gå. Okej till något helt annat. Jag har börjat titta på ett program om vaccinmotståndare och det som jag tycker är så läskigt att se är om du är en duktig talare så kan du få med en massa människor i din rörelse. Tänk alla föräldrar som känner sig osäkra om man gör rätt med sina barn och sen får du höra det här. Det läskiga är att det bara blir större och större. Idag är det så lätt att sprida ordet så jag tror att när man hör något tokigt måste man va snabb på bollen och försöka stoppa det eller se till att det inte gör någon stor skada. Ja det här skulle man kunna prata mycket mer om men jag måste gå och jobba. Dock så kom jag till att tänka på hur många kommer inte vaccinera sig mot coronan.

Hoppas att det blir tillräckligt många som gör det. Ja dagens inlägg blev inte så roligt men som ni vet så tar jag upp allt. Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *