Baka och ett digitalt mysfika

Hej på er , ja nu är vi inne på slutspurten innan vi tar ett långt härligt jullov. Så vi fixar den här veckan, ja vi börjar med den här dagen. Ja jag blir mer och mer sugen på att köpa ett tyngdtäcke. Min sömn kunde va lite bättre. Igår försökte jag ligga och föreställa att jag hade en tyngd på mig och jag fick faktiskt en känsla av lugn. Ja vi får se. Om jag skaffar kommer jag berätta resultatet för er. Ja det blev inget lussande för min kära man för han behövde få sova ut så istället bakade jag ett bröd som min kära man tokälskade. Det kan jag säga er att han är inte lätt att få nöjd, så jag måste ha gjort ett bra jobb. Dock var den konstig att göra , du ska lägga den i en sockerkaksform. Först en krans i botten sen små bullar och avsluta med en krans till. Jag kom på att jag även behöver köpa en större form för den växte rejält ur formen.

Är ni sugna på se mer

Nötpaj , alltså den är så mäktig och dom vill även att vi ska ha hallonsås till men det är inte slut nej vi toppar med lite vispgrädde med florsocker. Degen består av mandelmassa och florsocker. Ja ni hör själv hur gott och mysigt vi ska ha under julledigheten.

Dock det bästa som hände i helgen var vårt digitala mysfika. Så fina barn och respektive vi har som tog sin tid att sitta och bubbla med oss. Vi pratade länge. Ja man får göra det bästa av situationen.

Ja som ni ser så hade vi lite roligt med roliga hattar och sånt.  Okej mina kära vänner säg till om ni vill ha recept. ?och ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *