Min älsklingshund.

Hej igår såg jag världens sötaste hund på Insta och ja jag frågade vilken ras det var men ska jag va helt ärlig så visste jag det redan för jag har redan tittat efter den . Jag har tillochmed besökt en kennel med dom. Tyvärr så är det en jakthund. Dom på kenneln sa att man måste jaga för att den ska må bra. Gick hem och var ledsen, sen när jag såg den på Insta igen tänkte jag att jag skulle få ett annat svar men det fick jag inte. Så tråkigt, jag såg den för första gången på en hundutställning och blev kär direkt. Så nu undrar jag ska jag strunta i det och köpa en och köra agility och många skogspromenader eller ska jag lyssna på dom med sina tråkiga besked.  Se och drömma

Okej ja vi får se. Till något helt annat gud vad jag längtar efter dagens lucköppning och nu tänker ni säkert är hon inte för stor för att längta till något sådant men nej det är när mitt kära barnbarn öppnar sin kalender som hon fick av oss. Nu ska jag gå och packa dagens leverans. Jag hörde att prisjakt sa att sällskapsspel är årets julklapp och det har vi märkt.
okej ta hand om er och gör det bästa ni kan av den här tokiga situationen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *