Tankar om lucia

Hej på er Ja då är det fredag igen och inte vilken helg som helst. Ja det är luciahelg. Kommer ihåg när man var ung , gud vad man festade då. Du var uppe hela natten och sen gick man o lussade på morgonen för sin lärare. Undrar hur kul det va för läraren, dock så valde vi ut dom snälla. Sen när barnen var små kommer jag ihåg hur mysigt det va att se dom lussa i skolan. Nu får vi lussa själva. Jag ska kanske ta på mig en vit skjorta och lussa för min man . Stackars han när det gäller min sång. Jag brukar ju vakna först . Ja ni får höra om det senare. Ja nästa år kommer vi kanske titta på vårt barnbarns luciatåg. Ja livet går runt. Va härligt. Ja trots allt skit som händer så är livet bra härligt. Lev nu och inte imorgon. Ska eller är mitt nya mantra. Mata min hjärna med positiva tankar, ja jag kommer iallafall gå runt och lukta banan i mitt hår. Jag fick bananschampo i min adventskalender.

Faktiskt en stor flaska. Dock något jag tänkt på varför måste texten va så liten. Ja inte på den här flaskan utan en annan liten sak jag fick. Kan inte läsa vad det är för något. Så då kanske jag kommer använda den på fel sätt. Nej förstoringsglaset får väl åka fram. Jaha nu är det dags att ta hand om den här härliga dagen. Må så gott 😘

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *