Jag vann är så glad

Hej wow så glad jag är. Ja det känns lite som jag upprepar mig själv för jag har precis berättat om detta på Insta. Dock så kan jag skriva mer här. Hungerprojekt har varje år en insamling och vi brukar då gå till berns och köpa otroliga fynd som företag har skänkt. Känns så bra när man vet att pengarna går till en bra sak och varje år så tänker jag varför kan man inte göra samma sak för djur. Ja har många saker jag ska ta tag i efter den här karantänen. Två saker som jag ska göra. Gå till en psykolog går för tillfället i genom tuffa saker och sen ska jag lära mig att meditera.  Ja jag har fler saker att göra men dom här är dom två viktigaste.  Ta hand om mig själv.  Okej som ni förstår så kunde dom inte ha sin grej på Berns men människor behöver ändå hjälp så då fick man lägga bud på tradera.

Jag har aldrig gjort det här och nu känner jag att jag är fast för det va så kul och extra kul att jag vann. Jag har länge velat ha en sån här men som ni vet så håller jag på att spara till två hundar. Så jag måste tänka lite på vad jag köper. Okej redan lillördag , tiden går för fort.

Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *