Följa traditioner är viktigt.

Hej wow vad jag blir påverkad av er alla därute. Det är många som har tagit in julgranen och tillochmed klätt den. Här hemma klädde vi alltid granen den 23 och utan barnen så när dom vaknade sprang dom ner till ett hem som var helt julpyntat. Att se barnens ögon tindra var guld värt trots att vi hade fått krypa ner i sängen som två döda själar. Vad gör man inte för sina barn. Den här traditionen gjorde mina föräldrar och jag kommer ihåg hur jag och mina syskon hjälptes åt för att smygtitta på dom när dom pyntade. Dock så hittade dom oss alltid och vi fick alltid gå och lägga oss. Gud vad jag tycker traditioner är viktiga för då får man en känsla av att dom lever för man vet att dom stod och gjorde precis så, svårt att förklara hur jag tänker. Så jag hoppas att mina barn för traditionerna vidare, så när vi inte finns här så finns iallafall våra tokiga idéer.  Ja så vi klär granen den 23.

Det är faktiskt lite kul för när jag sätter mig för vår lilla pratstund så oftast vet jag inte vad jag ska prata om men på något konstigt sätt så kommer jag alltid på det. Ibland blir det långa eller korta texter. Hoppas att ni tycker det är kul att läsa , jag skulle bli glad om ni lämnade en kommentar. Ha nu iallafall en bra dag och kom ihåg att det är du själv som bestämmer hur du ska se på dagen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *