Baka med sin dotter och sitt barnbarn.

Hej på er , ja då var andra advent klar. Ja med detta vill jag säga att en ny härlig vecka har vi framför oss och det är synd att säga att man har något inbokat. Ja du har de vanliga sysslorna men sen inget annat. Ja vi hade ju i lördags ett digitalt bak med vår dotter och barnbarn. Så mysigt att vi bestämde oss för att ha lite digitalt glöggfika på lördag. Jag kan klart rekommendera det, känns som att du är där. Vi får ju va med varje morgon när hon öppnar sin kalender, så ja den här tekniken är så bra. Jag lånade en bild från min dotters blogg . http://Byemilia.nu

Vi bakade mjuk pepparkaka och lussebullar. Tror att jag ska baka lite mer idag. Ska kanske testa ett recept till på mjuk pepparkaka. Jag letar efter det bästa receptet på mjuk pepparkaka.  Okej dags att ta hand om alla era beställningar. Ha en bra dag 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *