Första december blev en väldigt bra dag.

Hej på er Ja då har julmånaden kommit igång och med ett Bang. Började morgonen med att öppna luckorna i våra tekalender. Röda mulen var så god och den andra kommer jag inte ihåg vad den heter. Iallafall var den sådär god. Sen var min dotter så snäll och skickar en livefilm när vårt barnbarn öppnar sin kalender som hon fick av oss,  så det känns som man står bredvid. Ibland älskar jag tekniken. Hon var så sött och ivrig, sprattlade med benen. Dock så tyckte hon det var roligare med pappret. Klart hennes första lucka var ett par tråkiga strumpor.  Ja det tar inte slut här för efter vi har ätit vår kvällsmat kommer vår yngsta son med två paket till oss. Wow vad vi blev glada och vi behövde det. Jag fick en så fin julkalender från body shop och Leif fick en kaffekalender. Så fina barn vi har ❤️ som tänker på sina föräldrar.

Så fin låda och jag har fått en handkräm och en ansiktsmask. Jag såg även årets första julfilm. Det blev Holidate , den var rolig.
Fortfarande inte slut utan på kvällen tände vi vårt datumljus tog fram pepparkakor och clementin. Öppnade årets glögg och kröp upp i soffan och såg den danska och svenska julkalendern. Vad tyckte ni om årets glögg och julkalendern. Jag tror att den kommer bli bra. Glöggen var god men pepparkakorna var sådär. Inte så mycket smak på dom. Vi lär oss aldrig namnet på dom vi gillar bäst.
Ja så man la sitt huvud på kudden o somnade med ett leende på läpparna. Hoppas att ni också fick en bra dag och att ni mår bra. Så bra som man kan må i dessa hemska tider. ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *