Bästa månaden

Hej

Ja bästa månaden och varför är det så. Ja det var ju helt klart mycket roligare när barnen var små. Det va så kul att se barnens tindrande ögon och att göra alla roliga saker tillsammans. Planering och längtan. Kommer ihåg en tradition som var så mysig. Något varmt och dricka och pepparkakor och sen läste vi varje kväll ett kapitel ur en speciell bok. Vi satt alla under en filt. Vi läste mycket för våra barn. Barnen fixade saker till vår hustomte , ja vi gjorde en massa mysiga saker. Ja nu är det andra tider men vi ska fortsätta att mysa själv. I kväll blir det glögg och första pepparkakan och vi ska titta på adventskalendern. Hoppas att dom i år även visar Danmarks kalender.

Ja min tanke var att samla på den här julservisen men jag kommer nog inte göra det. Julen kommer nog inte bli som jag har drömt om. Jag har alltid tänkt att vi alla i familjen plus respektive skulle fira julen tillsammans men så blir det inte. När barnen var små så åkte vi till Skåne men efter ett tag så tyckte barnen och vi själva att det var för jobbigt att åka ner. Dom hade sina kompisar och vår släkt kom aldrig till oss. För långt och dom hade sina egna traditioner så ja det är ett pris man får betala när man flyttar långt bort.  Ja nu ska jag gå och ta hand om mina kunder och om en liten stund blir det en kopp röda mulen.
Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *