Pepparkakor och pepparkakshus

Hej på er , nu har vi en ny härlig vecka framför oss och det är inte vilken vecka som helst. Ja julmånaden. Snart ska vi öppna en lucka i våra te och chokladkalender. Vårt lilla barnbarn ska för första gången få uppleva sin första julkalender. Tänk att allt hon gör nu är för första gången . En cool känsla. En annan sak som jag blev extra glad för var att min dotter bad om receptet på vår julmat den 23. Kul att se att hon vill föra den traditionen vidare. Vi har alltid firat en dansk jul med lite uppblandat av svenska traditioner. Mysigt att det gamla och nya går ihop. Julen är ju en stor traditionshelg. Mindre mysigt att vi inte får fira den tillsammans. Jaha har ni köpt alla julklappar som ni har tänkt att köpa. Vi har varit duktiga för vi har bara en kvar. Vi är lite osäkra på vad vi ska köpa. Har inte hittat rätt sak.
Ja på tal om julklappar så beställer ni som galningar så jag måste sluta att prata med er. Måste ta hand om era ordrar. Så kul och tacksam .

Vi beställde en adventskorg  från vårt bageri. Vi fick pepparkakor,lussebullar,pepparkakshus,saffranslängd ,sockerkringlor och sist men inte minst ett vörtbröd utan russin. Behöver jag säga att vi fick en sockerchock ? Nej en del åt vi och en del har vi lagt i frysen. Glöggen har vi inte smakat utan det gör vi imorgon.
Ha en härlig dag o ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *