Två stenar runt halsen.

Hej på er ja tyvärr så fick jag ingen tid att prata med er. Ja tomtarnas verkstad är det just nu på jobbet så det får bli ett kort inlägg. Ville bara titta in och visa att jag lever. Nöd och näppe för jag har två stenar runt min hals. Dock så kan jag med nästan säkerhet ta bort den ena men den andra för hänga på en vecka till. Ja nu undrar ni säkert vad jag pratar om. För 8 dagars sen träffade jag en person av misstag som hade en inneboende som har coronan. Så jag har levt med en tickande bomb men fick reda på igår att hon är frisk. Så då kan hon inte smitta. Personen som jag träffade. I lördags fyllde min dotter år och vi åkte dit men stod i deras trapphus och höll avstånd. Höll inte i mitt barnbarn . Igår fick jag höra att hennes sambo blev dålig i tisdags och dom tog en test igår. Åh gud vad jag hoppas att det är en vanlig förkylning för dom har ju en liten baby, så jag tycker så synd om dom. Vi kan ju inte heller åka hem och hjälpa  dom. Åh ja en ny tickande bomb för mig. Imorgon har det gått en vecka. Ja ni kanske undrar varför jag berättar det här men jag vill bara visa er att det kryper närmare och närmare. Så va försiktiga. Så vi tar en dag i taget.

Nu ska jag fokusera på annat annars blir jag galen. Tur att man har mycket att göra.
Ha en bra dag och ta hand om er. Vi fixar det här. ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *