Tankar från sovrummet

Hej på er . Ja som jag sagt tidigare så är det ibland svårt att veta vad jag ska skriva om. Vad vill ni ha. Just nu så gör jag inte så mycket och jag tittar inte runt heller på en massa kläder och inredning . Köpa till hemmet väntar jag lite med och kläder tänker jag så att nu blir det mest myskläder så då väntar jag men sen oj vad jag ska fixa sen. Dock något som ligger mig varmt om hjärtat är att äta bra mat och ju mer jag lyssnar på foodpharmacys podd ju mer vet jag att det är rätt. Så igår på min promenad fick jag höra om du vill fortsätta att äta onyttigt då har du inte tänkt att vilja bli gammal eller iallafall gammal och frisk. Vill du bli gammal och frisk måste du ändra ditt levnadssätt. Ja jag vet att det finns ingen garanti men du kan ju ändå göra ett försök. Jag tror det är en vanesak , börja lite försiktigt och när du är mogen så kommer du inte sakna skräpmaten. Som phoodpharmy brukar säga lägg till och inte ta bort. Lägg till mer grönsaker,frukt,bär och vegetariskt. Inga pekfingrar på vad du får och inte får. Motion är också viktigt , gör något som du tycker är roligt. Tycker du att motion inte är roligt så försök ändå att inte säga det till dig själv utan säg bara att nu ska det bli roligt att gå en promenad.  Jag älskar kakor och onyttig mat men jag älskar att må bra så jag väljer att äta nyttigt på vardagarna och på lördagen äter jag det som är mindre nyttigt.
Hitta det sätt som är bra för dig, byt ut maten successivt. Ta grönsaker,bulgur,couscous istället för pasta och ris . Ta bort bukfyllan som foodpharmacy brukar säga.

Ja just nu kommer mina tankar från den här arbetsplatsen. Mysigt att ligga här och Jobba och höra vinden . Snart ska jag gå ut på min promenad. Ha en fin dag och kom ihåg att det är du själv som bestämmer hur du ska ta emot din dag. Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *