Adventskalender och helgbröd och helgkaka

Hej ja då var det måndag igen och dags för vår lilla pratstund. Helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag bryr mig inte längre utan det viktigaste är att vi mår bra. Allt annat är oviktigt. Det är mycket man har lärt sig under den här hemska tiden. Att det vardagliga är så fint. Vi har även fått lära oss att tänka utanför boxen. Så därför tar jag en dag  i taget, men är ni sugna på höra vad som inte blev av. Det blev ingen promenad för det regnade ute men vi stod i trappan . Vi kunde ge vår dotter födelsedagspresenten och barnbarnet kunde få sin adventskalender. Sen hade vi tänkt rensa julsaker men det blev inte av. En lat helg eller vi jobbade med företaget och sen så  bakade jag lite.

Det blev italiensk vetebröd och vaniljgrottor.
Så goda.
okej säg till om ni vill ha receptet. Precis som vi brukar göra.
ja då vill jag bara önska er en trevlig dag och håll avstånd och ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *