Tankar om julen.

Hej på er Ja vad ska vi prata om idag . Ja jag har funderat på två saker. Jag tänkte alla dom som har haft coronan kan man inte skicka ut dom i samhället. Dom får härja runt och se till att företagen klarar sig och resten stannar hemma. Ja jag vet att det inte går att genomföra men bara en tanke . Ja man har ju verkligen tid till att tänka. En annan sak hur ska man klara av att fira jul när hela familjen inte är samlad. Jag tror att jag får säga hejdå till den gamla julen och säga välkommen till den nya julen. Svårt när man saknar familjen. Julen är dock en familjehögtid. Dom som hatar julen har svårt att förstå dom som älskar julen och tvärtom. Ja man får va glad för dom jularna man haft och sen försöka se framåt. Ja ni märker kanske att jag försöker peppa mig själv. Går så där. Okej till något annat.

Ja vi får se om några hyacinter kan få julkänslan att komma.  Ja i helgen ska vi rensa i våra julsaker. Vi har julpynt för ett stort hus och det kommer vi inte behöva längre. Så vi får se om barnen vill ha lite.
Ja nu får ni ha en bra dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *