Kolabullar med jordnötter

Hej på er , ja jag missade vår pratstund igår . Jag var tvungen att börja jobba tidigare med våra kunder och sen gick dagen av bara farten. Ja i lördags bakade jag ingen kaka för jag helt enkelt inte kände för det. Det blev bara ett bröd men igår fick jag ett ryck och bakade lördagens bullar. Kolabullar med jordnötter. Ja dom blev goda men inte dom bästa bullarna jag gjort.

Ja vi närmare oss julen och jag är faktiskt sugen på att göra en julstjärna. Vi gör så här jag testar blir det bra så berättar jag för er hur jag gjorde. Problemet är att jag inte har rätt material. På tal om julpynt ska vi i helgen gå igenom allt julpynt. Rensa , vi har julpynt för ett stort hus och det kommer vi inte alltid behöva. Så vi kommer spara så får barnen se vad dom vill ha. Lite läskigt uppgift men det måste göras. Hoppas att barnen vill ha en del. Skulle va kul om julpyntet kunde få leva vidare.  Ja imorgon fyller min älskade dotter år och mitt barnbarn blir åtta månader. Men det blir inget firande utan vi åker dit och går kanske en promenad . Beror på vädret.
Nej dags att ta hand om dagen. Var rädda om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *