Bästa fiskrecept

Hej då var det dags för vår lilla pratstund och vad ska vi prata om. Det händer inte så mycket i mitt liv av förståeliga skäl och det gör det inte i andras liv heller. Ja och så får det Också va just nu iallafall.  Vi kan prata om mat för igår åt jag en så god fiskrätt. Ja jag äter fortfarande fisk, kan inte riktigt släppa det. Dumt ja jag vet men det kommer. Dock igår lagade vi en så enkel fiskrätt men smakerna var så goda .

Det bästa är att man vet att det är bra mat för den lilla magen. Det kommer från mina favoriter foodpharmacy . Vill ni ha receptet så säg till.
Ja idag kommer maten som vi har beställt. Två dagar för sent. Vi hittade ingen tid för att få maten i söndags. Börjar bli lite orolig för när vi ska julhandla. Vi har redan börjat att handla lite julmat. I dag kommer mina hyacinter så nu tar jag små julsteg. Ja dags att ta hand om den här dagen och mina vänner det gör vi på bästa sättet med tacksamhet och hålla oss hemma om det går. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *