Allt går mycket lättare med en podd i öronen.

Hej på er Alltså vad allt går lättare när man har en podd i gång. Igår var jag inte så sugen på att gå ut och gå men sen kom jag på att jag kunde lyssna samtidigt när jag gick. För tillfället så lyssnar jag på foodpharmycis podd. Så rolig och intressant. Så glad att jag har ändrat mina matvanor. Wow vad man får höra. När man tänker efter så är det väl inte så konstigt. Att det man stoppar i sig påverkar faktiskt hur man mår. Jag märker ju direkt att jag mår sämre på lördagarna när jag har min fuskdag. Då äter jag kakor,bröd, mejeriprodukter,pasta,köpmat och godis. Ja allt som inte är så nyttigt. Jag gör det här av ett par skäl . Jag älskar att baka och sen är det en social grej. Ska man mysa ja då kommer onyttigheterna fram. Jag undrar ibland om jag någon gång kommer släppa fuskdagen. Vi får se. Dock så intervjuade foodpharmacy en väldigt känd kock. Han hade lagat mat åt förra presidenten. Han sa att vi måste minska ner på vår köttkonsumtion. Vi hade inget val längre. Sen sa dom något annat som förvånade mig att om du äter sent på kvällen vaknar du nästa dag och är jättehungrig men om du inte äter sent så vaknar du inte hungrig. Konstigt man tycker att det borde va tvärtom. Ja man får lära sig en massa nytt. Okej dags att planera för nästa två veckors mat och även ta emot en ny vinleverans. Den här gången kommer det även  glögg. Ja decembermånad är lite knepig. Så mycket gott att dricka och äta.

Ha en fin dag och glöm inte att stanna upp och andas genom näsan. Ja jag vet att det är svårt men jag ska träna på det. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *