Krig mot coronan

Hej på er Ja nu blir jag tokig, ska vi aldrig bli av med det här. Nu måste alla hjälpas åt. Träffa bara dom som du bor med och undvik folk helt enkelt. Tvätta händerna och håll avstånd. Känner du dig sjuk då måste du stanna hemma. Gör bara det som är superviktigt och det är inte att träffa kompisar och shoppa. Gå på restaurang. Att leva som du gjorde tidigare. Nej nu får du beställa mat från restauranger och shoppa online. Butiker som inte har webbutik, skriv till dom och fråga om dom ändå kan skicka. Lyssna och följ reglerna. Vi är i krig mot coronan . Kan du så jobba hemifrån. Åk så lite kollektivt som möjligt. Kämpar vi hårt så kan vi kanske ha en bra jul. Så kom igen nu gör vi det här.  Jag vet att många gör det här redan men inte alla . Så nu måste det bli alla.
Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *