Kikärtspizza och mina guldstunder.

Hej på er Ja hade ni en bra dag igår. Ja jag hade en bra dag. Jag tränade men tyvärr så märkte jag av ryggen så jag ska träna lugnt den här veckan. Jag kom ut på en promenad med min yngsta son. Vi haDe  en mysig promenad där vi pratar om allt möjligt. En guldstund. Jag hörde någonstans att en föräldrar var ledsen för att hon inte kunde ge fina minnen till sina barn. Barn får fina minnen av att du bara finns och att du ger dom din tid. Att du leker med dom eller ni gör något tillsammans. Behöver inte va att ni måste åka iväg. Baka, lagamat,pyssla,läsa,leka och gå ut i skogen. Där har du dina guldstunder men snart  är vi där då vi kan åka iväg på nya äventyr.  Hörde ni om vaccinet. Snart är vi där, nu håller vi ut.
okej i fredags åt vi en så god kikärtspizza.

Ja som ni vet så fuskar jag på lördagarna så då beställde jag en vegetarisk hamburgare från Max . Alltså så god med krossade tacochips. Oj nu blir jag hungrig men på lördag ska vi laga pasta ur boken vi köpte. Sensi. Väntar bara på vår vinleverans och då kommer även vår glögg. Snart kommer njutmånaden. December i love you.  Okej då kör vi en ny dag med fina guldstunder. Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *