Jag har köpt en tidig julklapp till mig själv.

Ja är det någon som har tittat på valet. Jag brukar vakna vid fem, sex och sju och då har jag tittat på mobilen för att se vad som händer men sen har jag somnat om. Dock så har min kära man tittat sen sex i morse. Hur blev resultatet då, ja vi vet inte hur det gått men jag har varit säker på att Trump skulle vinna för vem vill ha en gammal gubbe. Tydligen så ligger det väldigt jämnt och det förvånar mig. Tycker det är helt sjukt att dom inte får in yngre personer i politiken. Ja ja nog pratat om det. Nu pratar vi om den tidiga julklappen jag har gett till oss. Jag får den nästa vecka men den ska ligga här.

Ja ni har gissat rätt det är en bok. Ni får se när jag får den. Behöver jag säga att jag längtar.

Ja idag är det lillördag och jag har infört en ny liten tradition att baka något till kvällsfikat men dock så bakar jag något nyttigt. Idag blir det raw morotskaka. Blir det bra får ni receptet.
Efter lunch ska jag börja med min digitala kurs och det ska bli så kul. Ja det finns alltid något att göra. Ha nu en fin dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *