Nu börjar förberedelserna , första är gjort. Köpt adventskalendrar.

Hej på er Ja nu börjar alla förberedelserna för julen. Jag älskar julen , ja jag älskar alla förberedelser och förväntningarna. Vi har faktiskt beställt tre härliga kalendrar. På min instastories har jag lagt upp en film. Vi har även beställt glögg så nästa gång vi beställer mat ska vi köpa pepparkakor. Så vi är redo för första december för vi vet ju alla hur snabbt tiden går. Vi fick en tidning från leksaksaffären lekia och i vanliga fall så slänger vi tidningen men den här gången har vi faktiskt en liten skrutt att handla leksaker till. Så kul att allt börjar om igen.

Två kalendrar är med te . Ett är ifrån ett café i stockholm. Johan och Nyström och det andra kommer från kaffeochte.se . Det stora huset är en kopia av varuhuset magasin du nord. Där har jag varit många gånger och varje gång jag är i köpenhamn blir det alltid en tur dit. Den innehåller choklad och man kan tända huset. Vi är lite sugna på att betsa den lite. Få den lite mörkare.  Så i en hel månad blir det två koppar lyxte.
okej nu ska jag äta lite havregrynsgröt och sen gå och hämta min kompis.
Ha en bra dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *