Det finns alltid ett ljus

Hej på er Ja en ny vecka och en ny månad. Den har faktiskt börjat riktig bra. Har ni tänkt på det att ibland kan en dag kännas för djävligt och livet känns inte så bra men runt hörnan finns alltid något ljus. Jag känner mig väldigt ledsen för den här karantänen och jag tror att ni som har barnbarn därute förstår vad jag pratar om. Den här gången var mitt ljus min äldsta son som har anmält mig till en digital kurs. Moderskeppet är som ett smörgåsbord med en massa bra kurser så nu ska jag utveckla mig. Jag ska avsätta tid för att bara studera. Jag kommer säkerligen kunna ge er lite tips.

Tack älskade son ❤️
Ja helgen har varit lugn , bakat världens

 

 

godaste bullar . En chokladboll med centerchoklad i. Säg till om ni vill ha recept.

Vi har rensat lite och gått lite promenader. Fått lite leveranser kommer visa det imorgon. Nu ska jag se om jag kan fixa lite yoga . Ska börja lite försiktigt med träningen igen. Nu har jag vilat i två veckor . Sen blir det att hämta min kompis . Ja dagen rullar på . Jag laddade även ner en gratis e-bok som jag kan visa er sen men nu måste jag ta tag i dagen. Ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *