Tankar om covid-19 och det är för djävligt

Hej på er

Ja helg och den blev inte riktigt som jag tänkt. Vi har tagit ledigt idag och tänkte ha en heldag med vårt kära barnbarn men efter svåra diskussioner med familjen har vi beslutat att låsa in oss helt igen. Dottern vår har blivit mer aktiv och även vår son så vi vågar inte ta chansen. Vi Träffar bara dom vi bor med. Yngsta sonen skulle åkt hem till sin storebror och sova över och det blir också inställt. Ja det är för djävligt men vi tänker så här. Det kommer andra tider. Vad jag hört så kommer ett vaccin till årsskiftet och det är inte så långt bort.
Ja jag har inte hört tidigare att dom säger att man ska hålla sig hemma, ja ifrån jobbet och så men nu ska man hålla sig hemma helt och hållet. När vi kommer gå tillbaka till det normala kommer jag va så tacksam att bara få gå in i en butik. Vi människor tar allt för givet och klagar på saker. Jag har kommit på att jag ofta säger att jag inte vill träna men nu när jag har skadat mig kan jag inte träna och nu längtar jag så efter att kunna träna. Tror verkligen att jag förstår ordet tacksam.  Ha nu en mysig helg och håll er hemma. ?????????????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *