Min lilla vackra vita blomma, så tacksam för jag har en trädgård.

Hej på er . En liten seg dag och det är okej att ha sådana dagar. Du kan inte va på topp varje dag. Jag har fortfarande ont i sidan och det är det som tar ner mig lite. Mår jag bra så kan jag ta vilken dag som helst. Hälsan är det viktigaste och inte hur du ser ut eller hur du bor. Mår du inte bra så är det strunt samma. Jag blir även lite deppig av att jag inte kan träna och gå mina 10000 steg men okej ni kommer inte in här för att läsa om min deppighet. Det är som jag brukar säga, bara gilla läget och sen blir det till att hoppa upp igen på hästen.  Ja till något kul så tror jag att jag kan snart visa er mina adventskalendrar. Tror att vi kan hämta dom idag.  Har ni köpt någon kalender.  Okej jag ska visa er något jag gör varje morgon.
Jag tar mitt glas citronvatten och står och tittar på mina fantastiska små vita blommor som växer i min trädgård. Så tacksam att jag har en trädgård.  Fråga inte mig vad dom heter för det vet jag inte men jag står där och tar djupa andetag. Tips hitta något fint att titta på och stanna upp och djupandas. En dag till sen är det helg. Ta hand om er ni är bäst. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *