Börjar med mörka moln men avslutar med rosa moln. Ett bra boktips får ni också

Hej på er Hur mår ni . Håller ni på att bli tokiga. Ja jag gör det iallafall. Jag blir tokiga på dom som inte tar coronan på allvar. Dom som gnäller att dom inte får resa. Jag tror att vi alla har blivit drabbade på något sätt. Vissa värre än andra men nu gäller det verkligen att man tänker på andra. Vi har haft tur att vädret har varit så här bra för då kan vi göra utflykter ute. Nu gäller det verkligen att vi tänker på vad vi kan göra och vad vi inte kan göra. Det är tråkigt men det är ännu tråkigare att bli sjuk och smitta någon annan. Ja kanske också dö. Inte så kul. Tänk att vi är snart i mål och det kommer flera tillfällen att göra saker. Gör dom sakerna som du aldrig har fått tid till. Gå en digital kurs och ni med små barn . Lek med dom , dom behöver inte åka iväg på saker.  Ja nu kämpar vi tillsammans.
okej till något helt annat så sa jag att jag skulle visa er boken som jag gav till min kära dotter.

Jag la upp en film på Insta om ni vill se mer från boken men här kommer ett litet tips den finns på rea hos adlibres.
Ja inlägget börjar med mörka moln men jag slutar med ett rosa moln.
Tänk bra tankar och tänk på andra . Så fixar vi det här. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *