Ja nu är det rea i min Brodeributik. Så nu ska jag beställa

Hej blir ni tokiga på mig om jag lägger upp ett nytt recept men det är tyvärr det som är höjdpunkterna i livet. Just nu iallafall. Jag kan inte träna för min muskelsträckning känns inte bra och det kan tydligen ta ett bra tag innan det blir bra.  Ja det är bara gilla läget. Det som är roligt är att nu kom den rean jag har väntat på . Jag ska beställa lite nytt broderi till mig och jag brukar handla från ateljé Margaretha. Dom har 30% på dyraste varan men du måste handla för 300kr .  Jag ska beställa min årstomte som jag syr på en duk, det är en tavla men jag har ändrat lite på den. Sen har jag sett en annan cool tavla som jag vill ha. Visar dom sen.
Nu blir det recept.

En vegetarisk senapssill. Så gott och det kommer bli min lunch. Du gör den på kokta auberginer. Såsen var magisk , förståss om du gillar senap. Skriv till mig om ni vill ha receptet.
I allt det jobbiga fick jag just reda på att min storebrors äldsta son väntar sin andra flicka. Så kul att släkten bara blir större och större. Okej dags att ta hand om dagen .
Vi fixar det här. Ta hand om er och håll avstånd . ?‍♀️.                                 ?‍♀️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *