Ni måste laga världens godaste vego gryta.

Hej på er hur har er helg varit.

Min har varit väldig lugn och då menar jag väldigt lugn för jag gjorde något väldigt dumt i torsdags. Jag tränar ju varje dag med Sofia och när jag skulle stiga upp från en träningsposition hugger det till. Jag tänker inte så mycket på det men det blev bara sämre så nu kan jag inte träna för jag tror jag har gjort en rejäl muskelsträckning i sidan. Inte så kul men jag får bara gilla läget. Men jag har ätit världens godaste gryta och det är kanske inte så konstigt när receptet kommer från själva vinnaren av Sveriges mästerkock.  Ett så gott vegetarisk recept så gästerna som åt trodde att det var kött. Enligt texten. Så då kör vi , tyvärr har jag ingen bild för det var så gott att jag glömde ta en bild. Så ni får bilden från tidningen .

a

Ja jag är så glad för jag ska äta det till lunch idag. Ja det får bli allt för i dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *