Nu är jag trött och lycklig och även mätt efter en god middag.

Hej på er

Tiden flög iväg igår och vi var även så trötta efter en intensiv helg men så trevlig så jag orkade inte skriva men nu är jag på benen igen. Det hände en rolig men även en konstig grej i söndags. Vi hade besök av vårt lilla kära barnbarn och när jag gick runt och visade henne en massa saker då kom morfar fram och hon blev lite blyg så hon kröp närmare in i min famn. Jag blev så lycklig att hon kände sig trygg hos mig och jag fick en sån känsla som jag fick med mina egna barn att tänka sig att någon kan känna sig trygg hos mig.  Ja det blev en härlig familjehelg. Fredagskvällen och hela L lördagen var vi hemma hos sonen och hjälpte dom att fixa därhemma, allt gick så bra. Vi blev färdiga och vi fick även så god mat. Min helgkaka som var en butterkaka hade tyvärr fått några minuter för länge i ugnen man ska aldrig baka när man är stressad. Med brödet blev det tvärtom , det fick för kort tid i ugnen. Jag tog inga bilder men däremot gjorde jag det med söndagsmiddagen

Så gott och enkelt att göra. Ta fram en form och häll i olja , lägg i två paket med fetaost . Stoppa runt två paket med körsbärstomater och pressa över tre vitlöksklyftor. Salta och peppra. Även halv röd chili. In i ugnen i 200 grader i 15 minuter och sedan på grill 225 i tio minuter. Sen tar du valfri pasta och rör i och även ca en deciliter pastavatten. Nu häller du på färsk basilika , krutonger eller rostade pinjenötter.  Enkelt men gott.

Dags att träffa Sofia Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *