Boktips

Hej på er Ja jag vaknade klockan sju på morgonen och det är väl inte så konstigt men det som var jobbigt var att jag vaknade av att någon spikade, lite väl tidigt för min smak. Våra grannar håller på att bygga ut.  Ja så jag skickade iväg en del Mail. Inget dåligt som har något gott med sig. Nu har jag testat tåspridaren som jag visade igår och den var inte bra. Den sitter inte fast så jag fick tips från en av mina följare på insta som jag ska titta på.  Typ någon tub man trär på sina stackars tår. Okej nu pratar vi om något roligare, mina böcker

Jag har läst 1793 , så bra bok. Jag kan säga att jag är glad att jag inte levde då. Jag har även läst en bur av guld och den var också bra. Jag gillar hennes böcker.  I dag är det lillördag så jag tänkte baka något nyttigt. Jag får se vad det blir men först ska jag jobba klart. Ha nu en mysig dag och försök att stanna upp och andas .  Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *