Hitta regnoverall till sitt barnbarn

Hej på er och jag vill bara berätta att jag har överlevt en natt utan paddan, nej det var faktiskt väldigt skönt att kunna ligga i sängen och snacka skit med sin man. Så det här kommer vi fortsätta med. Dock så hittade jag ett nytt pusselspel som jag blev sugen att testa. Kort förklarat ska du lägga ner bollar i samma färg i ett plaströr. Svårt att förklara men ännu svårare att hitta tiden att göra det. Gah jag vill göra så mycket. Igår satt vi och letade efter en regnoverall som vi vill ge till vårt lilla hjärtebarnbarn men det finns så många att välja på och dom flesta var slut. Vi hittade dom här men vi har bestämt att vår dotter får själv välja ut en overall .

Jag personligen hade tyckt att det borde va fötter i overallen , precis som den här overallen. Är hon inte för söt i sin lilla björnoverall.

okej nu blev det mycket babyprat men så får det bli ibland. Dags att träna och sen hämta min kompis. Så en härlig dag och jag ska lyssna på ett nytt poddavsnitt. Ha nu en bra dag och kom ihåg att du själv skriver din bok. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *