Omega tre djungeln och ett nytt löfte.

Hej på er Ja igår beställde jag en flaska omega tre så nu ska vi boosta kroppen med vitaminer och omega tre. Jag läste en artikel om att några astmatiker hade utan deras vetskap fått testa att ta omega tre och det hade visat sig ha en bra effekt. Tänk om det kan bli så jag skulle bli så glad. Så nu går jag och väntar på två beställningar. Kul att ha något att vänta på.  Igår bestämde jag mig för ett nytt beslut , jag ska lägga min padda utanför sovrummet. Jag brukar lägga pussel innan jag precis ska till att somna och det är inte bra. För det första så hinner jag inte med att läsa och jag märker när jag släcker lampan så lägger jag fortfarande pussel i hjärnan. Förstår ni vad jag menar. Det känns inte som någon avkoppling. Nästa steg blir att ta bort telefonen eller ha den kvar men inte röra den. Mobilen Känns bra att ha som säkerhet.

Ja det finns en uppsjö av olika sorter och jag har ingen aning vilken som är bäst, så jag börjar med den här.  Nu ska jag träna och sen hämta min kompis och sen har jag en massa nya produkter som ska in i shoppen. Så en bra dag alltså . Hoppas att ni också får en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *