Kort och gott en väldigt god mathelg med mycket kärlek.

Ja då var det måndag igen och jag kan bara säga att jag har verkligen laddat mina känslobatterier. Så tacksam att jag har tre av fyra barnen  nära. Alltså att dom bor nära oss. Så mysigt att ge och tanka kärlek men sen är det lika mysigt att bara va vi två igen. Det är så här att ha vuxna barn. Älskar att få följa deras resa genom livet men även att nu är det dags för oss två att bli själv igen som det va från början. Fredagen tog vi det lite lugnt men jag bakade världens godaste citroncheesecake. Vill ni ha receptet så är det bara att säga till. Lördagen var däremot allt än lugn,  vi åkte direkt efter en snabb frukost till sonen och hans flickvän.  Vi hade en lång mysig dag och kväll med att hjälpa dom lite, skratt och djupa samtal. Jag hade en extra Mysig stund med sonen när vi fixade lunchen. Så god pasta. Säg till om ni vill ha receptet. Efter lunchen blev det en lång promenad. Ja tiden går fort När man har roligt och vid nio på kvällen beställde vi pizza och efter ännu mer prat landade vi hemma i soffan . Trötta men ändå lite polly och ett avsnitt av Grand hotel . Sen somnade vi lyckliga. Nästa dag åkte vi till djurgården och tog en härlig promenad och här kommer lite bilder.

så god . Jag skulle kunna baka varje dag men då skulle jag springa runt som en duracellkanin av allt socker . Jag skulle även rulla runt som en tunna.

Ja det här va så gott att ni vill ha receptet av mig. Det kommer från deras hellofresh matkasse. Har ingen bild på pizzan men den var god men jag älskar mer våra pizzor från vår pizzakrog.

Här såg man inte så kaxig ut men ett coolt konstverk.
Nu ska jag gå och hämta min kompis så ni får ha en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *