Blommor är ju helt fantastiska, stanna upp och titta

Hej på er Ja nu är det den bästa dagen på hela veckan och jag funderar lite på hur kommer det kännas när man är pensionär. Jag vill ju att fredagen ska kännas så här. Pirr i magen och förväntningarna man har  inför helgens mys eller kommer varje dag bli en fest. Ja ja det är lång tid kvar, så vi får se hur det blir med det. Allt kan hända. Titta bara på den här vackra blomman. Länge har det bara stått långa gröna blad och jag har vattnat och gett min kärlek och tänkt vad ska det bli av den.

wow säger jag bara vår natur är helt enkel superfantastisk.
Varför har jag kommit på det här alldeles för sent. Tidigare har jag tittat o tänkt ja den är väl snygg men nu när man följer den från början så blir det en helt annan sak. Studerar man den noga då kan man se så mycket som man inte ser när man bara hastar förbi. Stanna upp och njut av livet.
ja jag vet att jag skulle ge er ett tips men jag är inte riktigt klar med det så ni får det på måndag. Nu ska jag träna och sen ska jag redan göra helgens kaka för vi ska åka till sonen på lördag. Vi ska va där en hel dag. Hjälpa dom lite och sen bli bjuden på middag. Så mysiga är dom❤️.  Är det bra väder på söndag skulle jag vilja hyra en släppis och slänga lite skräp. Ja vi är klara med en del rensning så nu ska vi fixa en fläkt i badrummet och sätta in en ny dusch. Sen är det dags att rensa igen. Rensa och fixa till huset. Så kommer det bli för oss nu.

Ha nu en super härlig helg ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *