Måste säga ännu en gång nej till ett bra erbjudande och världens godaste smoothie matcha frappuccino

Hej på er och igår sa bara tiden nej du hinner inte skriva något blogginlägg. Så var det med det och ja nu går vi in i oktobermånad. Hur känns det då, ja jag vet inte. Tänk tanken om vi inte hade någon tid, inga månader och veckodagar. Hur skulle det kännas. Bara låta livet gå vidare men det skulle aldrig gå. Ska du bara gå till tex frisören och se om hon är ledig eller till tandläkaren och ta en kölapp. Ha en rolig tanke en mindre rolig tanke var att jag fick ett roligt erbjudande igår som jag jättegärna skulle vilja göra men jag kommer tacka nej för jag vågar inte för den djävla coronan. Ja jag svär för jag är så trött på den här situationen.  Okej vi pratar istället om en väldigt god smoothies som jag gjorde. Alltså så god att jag vill ha en till, även så enkel att göra.
Ta fram din mixer och häll i två dadlar, lite vaniljpulver,matcha te och växtbasserad mjölk. Jag tog havregrädde. Häll en massa is i ett glas sen är det bara att njuta.

okej nu ska jag ringa och prata med lilla Michelle mitt hjärtegull.

Ha en fin dag och glöm inte att hålla avstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *