Älskar när tekniken fungerar och så stolt över min vackraste blomma.

Hej på er , ja då har vi kommit till dagen då min äldsta son åker tillbaka igen . Tråkigt men jag ser gärna att han delar sitt liv mellan Stockholm och Borås. Klart hade det varit roligare om de  bodde här i Stockholm.  Ja ja jag ska inte klaga jag har tre barn nära mig. Idag har jag en liten lugnare dag . Så skönt för veckan har gått i ett.  Ja en ny månad och nya utmaningar. Jag kommer nog hoppa på en ny instautmaning. Så roligt. Så in o titta på min Insta men till något helt annat.

Har ni sett så vacker. Jag hade fullständigt glömt bort hur blomman såg ut och jag kommer inte ihåg när och var jag köpte den. Dock så är jag så stolt som en tupp.

Hur går det för er med träningen och 10000steg . Träningen med Sofia går bra och mina steg går sådär. Går bra när jag har hunden men som idag så är vädret lite si och så. Dock så har jag nu fått hjälp med att ladda ner min favoritpodd. . Älskar när man lär sig nya saker. Känns som möjligheterna för en växer. Tidigare så har jag lyssnat på min surf och som ni vet så filmar jag en del så min surftid Tar slut innan jag hinner blinka. Ja ni tänker säkert vilken håla har hon suttit i men jag o teknik är inte bästa vänner och helst inte om jag inte använder det kontinuerligt.
okej då kör vi en bra torsdag och tack för att du läser. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *