Recept på bananpannkakor utan gluten och ägg.

Hej på er och här kommer ett sent inlägg för jag brukar skriva på morgonen men den här dagen har kört ihop sig. Nu är jag iallafall här. Helgen har varit härlig och vår brunch blev bra. Att sitta och äta en massa gott och prata i flera timmar är så mysigt. Tyvärr saknade vi en del familjemedlemmar. På kvällen beställde vi pizza . Söndagen blev en trädgårdsdag och jag plockade lavendelblommor. Vill komma åt fröna men sen läste jag att man kan ta sticklingar och sen stoppa ner i rabatten . Så det ska jag göra istället, dock ska jag läsa på mer om detta.
På Insta lovade jag lägga upp receptet på bananpannkakor utan gluten och ägg. Ni får blunda för dom ser ut som om en lastbil har kört över dom.

Du gör så här

Börja med att ta två tsk chiafrön o sex tsk vatten. Blanda o låt stå i 15 minuter.

Ta en mosad grön banan , två dl durramjöl, två tsk bakpulver, 2 dl kokosmjölk och lite frysta blåbär. Blanda ihop allt , även chiageggan. Stek små plättar på låg puttrig värme. Stek i kokosolja.

okej ha nu en fin dag och ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *