Så glad har fått mina första palettblad

Hej

Nu är jag så glad för min fina kära Johanna , alltså äldsta sonens flickvän skickade med några palettblad till mig. Ja han är här igen nu var det bara två veckor sedan vi sågs men den här gången får vi dela honom med sina kompisar. Så vi kommer inte träffas lika mycket men imorgon blir det stor familjebrunch. Så kul att familjen växer. Älskar att vi har fått in nytt blod i familjen. Respektive och ett barnbarn. Vad mer kan man begära. Ja kanske lite fler barnbarn men det får tiden visa. Jag kan se framför mig att jag och leif är omringad av en jättestor familj ? Ha Ha . Okej tillbaka till palettbladen jag såg något kul på min promenad någon hade ställt ut ett bord med palettsticklingar och plastpåsar. En liten skylt med swishnummer. Jag kanske ska sätta ut något till försäljning. Nu är det väldigt lätt med swish.

Ja så nu ska det planteras och fundera lite på vad jag kan ställa ut. Ja nu tar jag helg och nu ska jag mysa med hela familjen. ? och kom ihåg att ni är stora ?✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *