Tips till småbarnsföräldrar

Hej på er , ja äntligen fredag och på söndag en ny matleverans. Ja det är som julafton när maten kommer. Vad ska hända i helgen, ja förutom att jag hoppas att vi ska bli klara med tvättstugan förutom torktumlaren för den har vi inte köpt. Ska försöka se om jag hittar en bra. Vi har en miele tvättmaskin . Jag ska stänga uteplatserna och börja plocka in växterna. Jag gillar det här med årstider , du vet precis vad som ska göras. Sen hoppas jag på en promenad I djurgården med barnbarnet, baka , äta god mat och massa godis. Ja en riktig härlig helg men innan jag stänger butiken vill jag bara ge er ett tips, ja det är väl ett tips till småbarnsföräldrar. Dock när man är mormor suger man åt sig alla tips man kan få. Hittade detta på familjehacks  Jag har även tänkt och se om man kan göra det på vanliga städservetter. Ja nu undrar ni säkert vad pratar hon om.

Ta två snoddar eller på skånska gummiband och sätt på sidorna runt paketet. Nu ska det minska att man får en hel hög med servetter i handen. Det var då jag tänkte kan man göra på samma sätt med städservetter.

Återkommer när jag har testat. Okej fredagsstädning sen tar jag helg. Ha en mysig helg och så hörs vi på måndag och får du inte nog av mig så finns jag på Insta. ? Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *