Hemsk händelse, blomma och lite firande

Hej Igen och ja det innebär att helgen är slut. Helgerna går som tåget, snabbt förbi.
En liten kort resumé vad som hänt. Tvättstugan är klar, dock så saknar vi dörrhandtag. Vi får se om vi har något hemma. Vi ska även verkligen börja leta efter en torktumlare och jag ska inreda . Det roligaste jag vet, dock så är det svårt när man inte bara kan handla hur som helst. Så jag får se vad jag har hemma. Kommer lägga upp på instastories.
Lördagen hade vi en liten mysig skogspromenad med sonen och hans flickvän. Dock så hände något jätteläskigt. Jag står och tittar på några hästar i en hage och då ropar sonen men titta en hund . Jag vänder mig om får att gå och titta på hunden , problemet är  att hunden var precis vid mina ben så jag håller på att falla över den och jag även skriker till av chocken att falla. Inte nog med det så var det just den hundrasen som jag har respekt för. Schäfer för det hände något med mig när jag var liten. Det kunde gått illa för hunden kunde ha blivit rädd för min reaktion men som tur var så gick allt bra. Den sprang glatt tillbaka till huset.

Söndagkvällar brukar jag vattna mina växter. Tips vattna genom att stoppa ner växten i en hink med vatten. Se bara till att du har en innerkruka i den snygga krukan för krukorna kan bli lite missfärgad av att stoppas ner i vattnet. Okej jag ser att en växt som aldrig har blommat tidigare har fått en blomma. Så stolt , måste väl betyda att den gillar mitt sätt att ta hand om växterna.

Så coolt. Har ingen aning vad det är för växt.

Okej en ny vecka och lite speciell dag för mitt lilla hjärtegull blir 6 månader . Får man lov att va så här söt.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja dags att ta hand om den här dagen. Ta hand om er ?

2 svar på ”Hemsk händelse, blomma och lite firande

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Fin bild på mormors gull, lilla Michell och grattis till att blomman blommar….kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *