En jättestor gurka från ett växthus

Hej på er

Ja först vill jag bara säga att det fungerade med citron i diskmaskinen och jag fick även en del kommentarer på Insta som sa att det fungerade, så jag tänker fortsätta. Igår blev det ett spontanbesök hos min kompis men först pratade vi genom fönstret. Jag stod utanför deras hus men sen frågade hon om jag ville ha en gurka och vem kan säga nej till en gurka som plockas direkt från hennes växthus. Dock så höll vi avstånd, men titta så stor och den va så god.

När jag kom hem så la jag den direkt  på en knäckebrödsskiva. Mums så gott. Jag vill också ha ett växthus.
Ja det var verkligen kul att träffas. Saknar verkligen det sociala livet men det är tur att vi har varandra. Jag är så sugen på att köpa lite nya kläder inför hösten men sen tänker jag varför ska jag göra det är ju mest hemma. Då går man ju mest i myskläder.
okej tack för den här pratstunden. Vi hörs imorgon ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *