Två bra Husmorstips . Älskar det.

Hej idag är jag extra glad för jag bloggar för jag behövde komma ihåg något. En händelse som vi gjort och ingen i familjen kom ihåg nåt, så vi stod där som tre fågelholkar. Tills min kära man sa titta i din blogg och vips så hade vi svaret. Ja så det är väl bra att blogga men det är extra svårt nu att skriva något när man inte gör så mycket. Jag skulle kunna bombadera er med babybilder men det skulle ni tröttna snabbt på. Okej jag kan ge er ett litet husmorstips, jag har inte själv testat det men ska göra det. Gillar när det är enkelt .

Ja ni ser rätt , när ni är klar med att använda citronen kan ni stoppa in den i diskmaskinen och då ska det magiska hända att disken luktar gott och blänker lite extra. Älskar husmorstips. Vad tror ni kommer det att fungera. En sak som verkligen fungerar är att ha en sprutflaska med ättika och vatten i. Precis innan du ska gå och lägga dig spruta lite i din toalett. Din toalett ser ut som den är ny. Fungerar så bra.
Ja nog pratat om tips , dags att ta hand om alla nyheter som är på väg in i butiken. Extra glad är jag för vi har fått tag i veganska tvålar. Kan visa er dom sen.

Ta hand om er och glöm inte att hålla avstånd. Tack för att ni läser min blogg ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *