Så gott vegetariskt recept och ta hand om alla levande varelser.

Hej på er Nu har vi en ny oskriven dag . Vad ska ni fylla den här härliga dagen med.
Jag sitter här  och faktiskt njuter av min nya livstil ja den är inte så ny har hållit på ett bra tag men det känns nytt för  jag upptäcker hela tiden nya smaker och nya sätt att använda maten på. Så tyckte jag inte det var när jag åt vanlig mat. Allt smakade som det brukade göra .  Mår jag bättre vet inte för jag har inte haft något att klaga på förutom min astma och den kan jag gärna ta bort. Tyvärr så har min kost inte hjälpt mot astman, så den skiten får jag leva med. Nej min kost äter jag bara för Jag kan inte äta djur när de behandlas så illa. Alla levande varelser ska behandlas bra.
Ja här får ni ett tips på vad du kan ta istället för bacon.

Blanda 2 msk rapsolja,1 tsk vitlökspulver,1 tsk röktpaprikapulver och en halv tsk salt. Lägg i hyvlade morottskivor och blanda runt . Lägg på en plåt i 160-170 grader i ca 15 minuter. Här har du nästan bacon. Så gott

Nu ska jag snart gå och hämta min kompis Milton men först träna med Sofia.
Ha en bra dag ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *