Inreda, laga vegetarisk carbonara och träffa barnbarnet.

Hej på er Hur mår ni ? Hoppas att ni har haft en bra helg. Vi har haft en bra helg, blev inte riktigt som vi tänkt oss men så är livet och det är ju också det som är spännande med livet. Vi har en helt oskriven bok att fylla och vad fyllde jag min med. I korta drag så blev vi inte klar med renoveringen. Golvlimmet hade torkat så vi var tvugna att beställa nytt men Ikea har en bra tjänst , du beställer och sen kommer dom ut med din beställning . Ja nästan som du handlar hamburgare. Dock så tar det här mycket längre tid. Du får ett klockslag när du kan hämta. Ja sen fick jag ett samtal om vi kunde komma hem till sonen och va lite smakråd med att välja soffvariant och tygval. Så kul att dom frågar så  Vem kan säga nej till något sånt, dock så valde dom inte den färgen som jag tror hade blivit så snygg. Lite åt rostbrun.

Typ så här. Kanske lite mörkare. Soffmodellen  är en helt annan. Dom valde en ljus gråaktig färg som också kommer bli cool.  Ja sen snabbt hem och där lagade vi en så god vegetarisk pasta.

Du skär potatis i små kuber och steker dom i olja. Häll på rökt paprika pulver,salt  och lite soja tamari. Stek dom så dom blir knapriga. Jag la även en klyfta vitlök med när jag stekte potatisen.  Lägg sen på papper för att rinna av lite. När spagettin är nästan klar häller du i gröna ärter. Sen när pastan är färdig häller du i 1 pkt aito oat cuisine. Helt veganskt och det sjukaste att det smakar lite som bacon. Så gott. Tack jessicafrej för receptet.
Söndagen hade vi tänkt ta en promenad på djurgården men dottern min hade andra planer . Så vi åkte till dom istället och fick en härlig promenad i Tyresö. Wow vilka härliga naturområden dom har. Nu har även sittvagnen kommit fram. Wow var har tiden tagit vägen men en lång och härlig promenad fick vi.

Ja sen hem och limma lite golv och det ska vi fortsätta med idag. Ja. Så mycket att göra även den här veckan.
Ta hand om er och hitta dina guldkorn på vägen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *