Ett Feng Shui tips

Hej

Ja då har sonen lämnat oss och ja det känns i mammahjärtat men nu pratar vi om något annat roligt. Igår fick vi upp garderoben i tvättstugan och i helgen ska vi lägga  sista biten av golvet. Yeah då ska jag äntligen få inreda och på tal om inredning så har jag ett litet tips till er. Titta så fint. Jag skrev även om det på Insta men jag tänkte ändå visa det för er här.

Det är ett tips jag hittad inne hos fina http://Designbymirelle  Det är ett Feng shui tips och med en gång vill jag säga att jag kan inget om ämnet. Dock så tyckte jag om att få in grönt i badrummet och sen är det ju inte fel med alla bra egenskaper som energihöjare, antiinflamatorisk,boostar immunförsvaret och hjälper till när man är förkyld. Det ska också dofta när ångan kommer på. Ja men det låter väl bra så jag hängde den över duschen.
Ja nu önskar jag er en bra helg och jag längtar redan efter min bakdag. Bröd o en god kaka. Vill du se det på lördag så titta in på min Insta annars så får du se det på måndag.
Ta hand om dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *