Underbar helg och första gången morbror Ludvig får träffa Michelle

Hej ja nu är jag fulltankad med energi från en härlig helg. Bara en massa familjemys.
Här kommer lite bilder. På lördagen  var vi hemma hos min son och hans flickvän. Först lite mysig gofika och träff med lilla barnbarnet. Extra speciellt när hon för första gången skulle få träffa sin mammas äldsta bror. Det gick så bra men för oss morföräldrar går det mindre bra. Hon är fortfarande lite rädd för oss men det kommer hon snart över. Sen åkte dom hem o vi alla lagade tacos o hade en supermysig middag och som vanligt åkte vi hem sent. Dock inte så sent så när vi kom hem åkte chips o godis fram o vi tre satte oss o tittade på en dansk antikduell . Ja en serie som Lu har visat oss. På söndagen åkte vi till dottern min , tänkte att Lu skulle få tanka mer Michelle mys , dock så sov hon när vi kom. Så vi vuxna fick först lite mys innan hon vaknade. Ja ni hör själv att det blev en toppenhelg.

Han var smart och mutade henne med världens sötaste kanin.

Han var också smart och såg till att dom matchade varandra färgmässigt.

Ja ni vet att jag även finns på Insta och där får ni som är Småbarnsföräldrar ett så bra tips ja även mor och farföräldrar. Jag kände inte till det och det är därför jag älskar den här formen för du kan få så bra tips.  Så gå gärna in och läs det. Nu ska jag se om jag kan träna lite idag eller om min rygg säger nej nej. Ha en fin dag och ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *