Ont i ryggen och ett gott recept.

Hej ja fredag och ja jag lyfte fel igår så nu har jag så ont i ryggen. Kan knappt gå eller jag vill inte gå men jag vet att jag måste röra mig annars blir det sämre. Så det är bara bita ihop. Ja först lite jobb sen ska jag hämta Milton och det är bra för då måste jag gå.

Jag vill ge er ett litet tips på en väldigt god och nyttig röra. Ta o koka röda linser och häll bort vattnet/ vätskan och krydda det som du vill ha. Jag tog vitlök, kajennpeppar,lite kokosmjölk och lite citronsaft . Gott att ha som typ sås. Jag hade det till ungsrostade grönsaker. Jag hittade receptet som vanligt inne hos foodpharmacy.

okej då tar Jag  helg snart och nu vill jag önska er en fin helg. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *