Inte kul att renovera

Hej Ja det var väl svårt att välja vilken valp som är sötast. Okej inget hundprat nu, utan istället pratar vi om renovering. Idag skulle vi sätta in en garderob i tvättstugan men då upptäcker vi att den är för hög. Den slår i taket när vi ska resa upp den. Vi måste bygga den på plats. Alltså vi tittar eller vi har tittat färdigt på den serien om en familj som köper ett hus i Italien. Det är deras femte hus dom renoverar, alltså hur orkar dom. Jag älskar att inreda och sånt men att renovera är jag så färdig med. Så ni som ska köpa ett renoveringsobjekt och ska göra allt själv kom ihåg att det tar dubbelt så lång tid som man har tänkt sig.

okej till något mycket roligare, idag kommer vår äldsta son hem. Har inte sett honom på ett halvår. Alldeles för länge för ett mammahjärta. Så på lördag ska vi ha en stor familjemiddag. Så jag har en del saker att ta tag i . Så det får bli ett kort inlägg. Ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *