Vilken valp vinner

Hej på er Hur mår ni . Jag hoppas att ni mår bra. Ja nu känner jag mig lite kluven , jag hade ju bestämt mig för en Yorkshireterrier men nu har Tage kommit in i mitt liv. En kvinna på Instagram har köpt en brun cavalier king spaniel. Ja  ni ser själv får man lov att va så här söt. Ja jag vet att alla valpar är söta. Så jag lovar också titta på hur dom ser ut som vuxna men nu tänkte jag att vi skulle få gotta i oss i valpbilder. Det är ju lillördag.

 

Jag känner ju lilla Svea och hon är ju så fin. Hon är ju vit och brun.
Ja sen är det ju den här lilla sötnosen. Ja inget lätt val.

Sen har vi den här lilla godingen

Nej dags att sluta drömma och ta hand om den här dagen. ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *